Η Παρτίζαν μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα νικώντας την Μπουντούτσνοστ 106-77, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα.

Tην καλύτερη δυνατή… προπόνηση έκανε η Παρτίζαν πριν το ντέρμπι! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνέτριψε την Μπουντούτσνοστ με σκορ 106-77, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, η Παρτίζαν παρέμεινε στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας με ρεκόρ 8-1, και θα υποδεχτεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τον Ερυθρό Αστέρα στην «Stark Arena» την ερχόμενη Πέμπτη για την Ευρωλίγκα (8/12, 21:30).

Mόνο για μια περίοδο μπόρεσαν οι φιλοξενούμενοι να αντισταθούν στους Σέρβους, οι οποίοι από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά έλεγξαν πλήρως το ματς και έφτασαν στην άνετη επικράτηση.

Η Παρτίζαν είχε μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση, με πέντε παίκτες που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων: Ο Βούκτσεβιτς είχε 15, 14 πρόσθεσε ο Μαντάρ, από 12 είχαν οι Λεσόρ και Τριφούνοβιτς και 11 έβαλε ο Άντζουσιτς. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αγωνίστηκε μόλις 10 λεπτά, πρόλαβε όμως να σκοράρει 7 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-23, 53-34, 79-52, 106-77

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading