Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Basketnews» και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πάει στο ΣΕΦ για την νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Basketnews»:

«Είναι πολύ ωραίο που έχουμε αρχίσει να χτίζουμε ένα νικηφόρο σερί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός από την περσινή σεζόν. Και σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Δεν έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά το γεγονός αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη»

«Ήμουν εκτός για 2.5 μήνες. Ήταν πολύ δύσκολο να πάω στο Eurobasket, να επιστρέψω και να ξεκινήσω με την ομάδα χωρίς να έχω κάνει προπονήσεις. Πρόκειται για την πιο δύσκολη διοργάνωση στην Ευρώπη, οπότε ήταν δύσκολο. Τώρα νιώθω ότι το σώμα που προσπαθεί να επανέλθει. Η κατάστασή μου είναι πολύ καλύτερη»

«Τον Δεκέμβριο θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να χτίσουμε τη χημεία μας. Αυτή τη στιγμή όλοι προσπαθούν να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα, παίκτες που μπορούν να κάνουν και τα δύο. Τώρα έχει να κάνει περισσότερο με το να καταλάβει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και τα όσα μπορεί να προσφέρει καθένας από εμάς στο παιχνίδι».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram