Προ των πυλών της επιστροφής στη Ρεάλ φέρνει τον Φακούντο Καμπάτσο η Marca. «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν τον Καμπάτσο στη Ρεάλ», αναφέρει σήμερα η ισπανική εφημερίδα.

Όπως τονίζει, η Φενέρμπαχτσε είχε ενδιαφερθεί για τον Αργεντινό γκαρντ το καλοκαίρι, ωστόσο πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την τουρκική ομάδα. Ο 31χρονος άσος δύσκολα θα συνεχίσει στο ΝΒΑ μετά την αποδέσμευσή του από τους Μάβερικς και θα περιμένει μια μεγάλη πρόταση από την Ευρώπη, με τη Ρεάλ επικρατέστερη να του την κάνει.«Μου φαίνεται πως η πόρτα για το ΝΒΑ έχει κλείσει, τουλάχιστον ως πρώτος κύκλος. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έκλεινα τα αυτιά μου στο ΝΒΑ και θα περίμενα για μια πρόταση από μεγάλη ομάδα της Ευρώπης», ανέφερε ο Αργεντινός εκπρόσωπος του Καμπάτσο, Κλαούντιο Βιλανουέβα.

«Αν δεν παίξει στο ΝΒΑ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την Ευρώπη και δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να τον αποκτήσουν. Είμαι σίγουρος πως θα έρθει μια καλή πρόταση. Η Ρεάλ είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό και μπορεί να ενδιαφερθεί γιατί έχει εξαιρετική σχέση με τον Τσους Ματέο», πρόσθεσε.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram