Δε σταματάει πουθενά στην Basket League ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» τα… έβαζαν από παντού και νίκησαν άνετα τον Προμηθέα στην Πάτρα με σκορ 100-72, κάνοντας το 7/7 στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα με αυτόν τον τρόπο έμεινε πρώτη και αήττητη, και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα δύο μεγάλα ματς με Εφές στην Τουρκία (1/12, 19:30) και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (5/12, 19:15). Οι Πατρινοί, από την άλλη, έπεσαν στο 2-3 (χρωστούν ματς με Καρδίτσα και Παναθηναϊκό), και υποδέχονται την ερχόμενη Τρίτη (29/11, 19:30) την Τουρκ Τέλεκομ για το Eurocup.

Ο Ολυμπιακός ήταν σε τρομερό επιθετικό ρυθμό για τρία δεκάλεπτα, πέτυχε 17 τρίποντα, και δεν άφησε ούτε στο ελάχιστο τον Προμηθέα να πιστέψει πως θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη. Κορυφαίοι για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο συνήθης ύποπτος, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, με 22 πόντους, αλλά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που πέτυχε άλλους τόσους με 6/7 τρίποντα! Σε τρομερό βράδυ δημιουργικά ήταν και ο Τόμας Γουόκαπ, που μοίρασε 13 ασίστ!Για τον Προμηθέα, που είχε 21 λάθη, ξεχώρισαν ο Γιώργος Τανούλης με 11 και ο Τζόρτζ Κόντιτ με 10 πόντους, ενώ καλό πρώτο ημίχρονο έκανε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, που τέλειωσε με 9.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading