Πολύ αναστατωμένος είναι ο Έτορε Μεσίνα, αφού η Αρμάνι έχασε το έκτο σερί της αγώνα στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

Το σύνολο του Ιταλού προπονητή έβγαλε ενέργεια και πάθος, σε μια στιγμή προηγούταν μάλιστα και με 16 πόντους διαφορά. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να «λυγίσουν» τους πρωτοπόρους στην βαθμολογία και ηττήθηκαν με σκορ 72-82.«Η σεζόν μας είναι σε κίνδυνο.

Δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό, και το πρόβλημα με την Ευρωλίγκα είναι ότι δεν σε περιμένει. Για αρχή πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα, έτσι ώστε η αυτοπεποίθηση μας να ανέβει. Την επόμενη εβδομάδα, θα επιστρέψει ο Μπίλι Μπάρον από τον οποίο περιμένουμε πράγματα», δήλωσε αρχικά ο 63χρονος τεχνικός.

«Πρέπει οι παίκτες μας να ανεβάσουν «στροφές», έχουμε πολλές απουσίες και αυτό μας πονάει. Δεν έχω παράπονο από την ενέργεια και το πάθος που έβγαλαν μέσα στο παρκέ αλλά χρειαζόμαστε κι άλλο. Ειδικά τώρα που ο Πάνγκος τραυματίστηκε. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και μέταλλο νικητή, μόνο έτσι θα ανακάμψουμε», τόνισε ο Μεσίνα.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading