«Βόμβα» Μεσίνα: «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα παραιτηθώ!»

Τη μεγάλη απογοήτευσή του για την εικόνα της Αρμάνι Μιλάνο στη συντριβή (80-51) από την Εφές εξέφρασε ο Έτορε Μεσίνα, ο οποίος άφησε ορθάνοικτο ακόμη και το ενδεχόμενο της παραίτησής του!

«Συγχαρητήρια στην Εφές και στον Αταμάν για την τοπ επιπέδου εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, που ηγήθηκαν οι Κλάιμπερν και Μίτσιτς. Εμείς τα παρατήσαμε όταν εκείνοι πήραν τον έλεγχο. Ήταν μία ντροπιαστική και χωρίς καρδιά εμφάνιση μπροστά στο κοινό μας και τον ιδιοκτήτη μας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του πολύπειρου κόουτς και συμπλήρωσε:«Αυτό το παιχνίδι μας πήγε 3,5 χρόνια πίσω, όπου ήμασταν στη 13η θέση στην Ευρωλίγκα. Από τότε πετύχαμε μεγάλα αποτελέσματα και η ομάδα έπαιζε πάντα με χαρακτήρα. Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος. Εάν η ομάδα συνεχίσει να παίζει έτσι, τότε νιώθω απόλυτα υπεύθυνος που έφτιαξα μία ομάδα που δεν μπορεί».

Για το αν σκέφτεται την παραίτηση: «Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να συνεχίσουμε καλά στην Ιταλία και να κάνουμε καλύτερο δεύτερο γύρο στην Ευρωλίγκα. Εάν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, τότε θα αναλάβω όλες τις συνέπειες και θα πάω στη διοίκηση, ζητώντας να βρεθεί άλλος να ηγηθεί του πρότζεκτ».

Απάντηση