Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε πριν τον αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβιβ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό.

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι και την αντιμετώπιση των δύο ταλαντούχων γκαρντ:
Θα είναι ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι μια πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα ομάδα. Έτσι εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να νιώσουν καλά και να βρουν ρυθμό, γιατί αν τους αφήσεις να παίξουν ελεύθερα στην έδρα τους θα είναι πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις”.

Για το αν θα έχει περισσότερη δουλειά στην άμυνα αύριο:
Όχι, δεν ισχύει μόνο για μένα ότι θα έχω δουλειά στην άμυνα, ισχύει για όλους, από το “1” ως το “5”. Πάνω κάτω αυτό ισχύει σε κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας, δεν υπάρχει κάποιο ματς που μπορείς να πεις “δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καλοί απόψε”. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είσαι καλός στην άμυνα”.

Για τα κλειδιά του αγώνα:
Να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε πιστά το αγωνιστικό ματς πλάνο. Τίποτα το ιδιαίτερο, να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλά και να μην τους αφήσουμε να ρολάρουν”.

Για το αν στοχεύουν στο 5/5 εκτός έδρας:
Όχι, δεν δίνουμε σημασία στο αήττητο. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τις νίκες, τις ήττες και δεν θα κοιτάμε ποια ήρθε από που. Όλα τα παιχνίδια μετρούν το ίδιο, εκτός ή εντός έδρας, σερί ή όχι, όλα είναι σημαντικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά”.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram