Ο Εργκίν Αταμάν εξαπέλυσε επίθεση στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καθώς ισχυρίστηκε ότι ο Λιθουανός τεχνικός κατηγόρησε τους βοηθούς τους ότι… έπαιρναν σε βίντεο την προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

Όπως ανέφερε το Λιθουανικό «BasketNews», ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατηγόρησε την Εφές ότι μαγνητοσκοπούσε τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα: «Ωραία η κάμερα» φέρεται να είπε στους βοηθούς του Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα, προκαλώντας την έκρηξη του Τούρκου προπονητή.

«Ο Σάρας έκανε πρόσφατα ένα αστείο στη δήλωσή του, Είπε ότι “θα τηλεφωνήσω στον Εργκίν Αταμάν να ρωτήσω για την κατάσταση του Λάρκιν”. Δεν τηλεφώνησε χθες το βράδυ, αλλά περιμένω μια συγγνώμη από αυτόν. Μετά τη χειραψία μαζί του, πήγε στους βοηθούς προπονητές μου και κατηγόρησε πολύ βαριά ότι βιντεοσκοπήσαμε τις προπονήσεις τους στην κάμερα».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Γιασικεβίτσιους είεχ αστειευτεί ότι τηλεφώνησε στον Αταμάν για να μάθει για τη διαθεσιμότητα του Σέιν Λάρκιν, αφού ο Τούρκος προπονητής δεν επέτρεψε στον Βασίλιε Μίτσιτς να ενταχθεί στην εθνική ομάδα της Σερβίας όταν έπαιξε κόντρα στην Τουρκία με προπονητή τον… ίδιο τον Αταμάν.

«Είναι καλός μου φίλος. Προσκαλώ τον Σάρας να το αποδείξει αυτό. Δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο ούτε μια μέρα στα τέσσερα-πέντε χρόνια υπηρεσίας μας εδώ στην Εφές, και δεν θα το κάνουμε ποτέ» συνέχισε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας και συνέχισε: «Αν με καλέσει ο Σάρας, θα πω “Σάρας, απόδειξέ το. Αν μπορείς να το αποδείξεις αυτό, θα παραιτηθώ σήμερα από προπονητής αυτής της ομάδας. Αλλά αν δεν το αποδείξεις, αν πραγματικά δεν μπορείς να το αποδείξεις. , τότε είτε ζητάς συγγνώμη για τη συμπεριφορά σου προς τους βοηθούς προπονητές μου είτε παραιτείσαι που έκανες μια τέτοια δήλωση είτε παραιτείσαι από την ένωση προπονητών της Euroleague».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram