Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για τις δύο εντός έδρας ήττες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ενώ μίλησε και για τον αγώνα με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Όταν πήραμε στα σοβαρά το ματς όλα έγιναν εύκολα. Όλα ήταν θέμα άμυνας. Στο πρώτο μέρος είχαμε ένα μικρό προβάδισμα και είχε να κάνει με την άμυνα. Αυτή φέρνει τις επιτυχίες».

Για τις δύο ήττες στην Ευρωλίγκα: «Αυτή είναι η Euroleague, πρέπει να παίζεις καλά και στα 40′. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, αλλά θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλύτερα και να βελτιωνόμαστε. Εδώ στον Ολυμπιακό έχουμε αυτοπεποίθηση, που δεν χάνεται από μία δύο ήττες. Δεν χάσαμε το μυαλό μας και για αυτό είμαστε σε υψηλό επίπεδο».

Για το τι τους ζήτησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Πρέπει να επαναφέρουμε την άμυνα μας, επιθετικά είμαστε πολύ καλοί, αλλά η άμυνα μας έχει κενά. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και ατομικά, αλλά και επιθετικά. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν».

Για τον αγώνα με την Παρτιζάν: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Η Παριζάν έχει καλή ομάδα και σπουδαίο προπονητή, Ο Πάντερ παίζει με τρομερή ψυχολογία και είναι εξαιρετικός παίκτης».

Για τον κόσμο: «Ελπίζω να είναι στο γήπεδο και να συνεχίσει να πιστεύει σε εμάς. Μας βοηθούν οι οπαδοί μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μπορώ να υποσχεθώ μόνο ότι θα παίξουμε δυνατά».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram