Με 16 παίκτες ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα «παράθυρα» και σ’ αυτή πήρε το… βάφτισμα του πυρός ο Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού!

Την προετοιμασία της για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Λετονία (11/11 στο Ηράκλειο) και Βέλγιο (14/11) ξεκίνησε η Εθνική, στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση συμμετείχαν συνολικά 16 διεθνείς με τον… ρούκι να ήταν ο Τζορτζ Πάπας. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μαζί με τους Στέλιο Πουλιανίτη και Γιώργο Τανούλη ήταν οι τελευταίες κλήσεις. Αντίθετα, εκτός ήταν ο Λεωνίδας Κασελάκης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι διεθνείς είναι οι: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου και οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης.

Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή.

Το πρόγραμμα της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο (12/11) η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη (15/11).

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram