Στο Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena κόντρα στη Μάλαγα θα διεκδικήσει απόψε (2/11, 21:30) ο ΠΑΟΚ το «διπλό» για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League. Οι «ασπρόμαυροι» που προέρχονται από την 20άρα κόντρα στη Σάσαρι, ευελπιστούν να διπλασιάσουν τις νίκες στον όμιλο.

Στην αποστολή για την Ισπανία, συμμετέχουν οι: Yannick Franke, Zaccheus Darko-Kelly, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σαλφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro.Το ταξίδι του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (3/11), με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα. Διανυκτέρευση στην Αθήνα το ίδιο βράδυ και την Παρασκευή αναχώρηση για τη Ρόδο, όπου το Σάββατο (5/11, 16:00) ακολουθεί ο αγώνας με τον Κολοσσό H Hotels για την 5η αγωνιστική της Basket League.

«Πρόκειται σαφέστατα για το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουμε μέχρι στιγμής. Η Unicaja είναι η ομάδα που ξεχωρίζει στον όμιλο μας. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη έδρα. Παίζουν σε ένα πολύ υψηλό ρυθμό και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, όπου εκτελούν με ταχύτητα. Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ταξίδι κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, γιατί η Malaga είναι μία ομάδα που θα τιμωρήσει την οποιαδήποτε ολιγωρία μας.

Ο έλεγχος του ρυθμού είναι κομβικό κομμάτι. Θα πρέπει να κατεβάσουμε τον ρυθμό του αγώνα όσο περισσότερο γίνεται και από εκεί και πέρα να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αλλά και να αντεπεξέλθουμε στην πίεση που ασκούν και πάνω στην μπάλα αλλά και στην προσπάθεια που κάνουν να σε βγάλουν εκτός ρυθμού στην επίθεση πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Θα πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά σωστά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του Άρη Λυκογιάννη.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram