Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ενθουσιασμένος από τους πρώτους του μήνες στον Πειραιά, σε βαθμό που δεν θα δίσταζε να… δέσει το μέλλον του με τους “ερυθρόλευκους”. 

Ο Αμερικανός φόργουορντ φιλοξενήθηκε στην σειρά «Focus On» της Euroleague, με τον ίδιο να μιλά για την απόφαση του να αφήσει τις ΗΠΑ για την Ευρώπη, την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, με τον Πίτερς, μάλιστα, να μην κρύβει την επιθυμία του να παραμείνει «ερυθρόλευκος» στο υπόλοιπο της καριέρας του.


«Δεν ταξιδεύαμε πολύ ως οικογένεια κι όταν αυτό συνέβαινε γινόταν μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν μου είπαν υπάρχει μία πρόταση από τη Ρωσία, σε μία σπουδαία ομάδα για μία εξαιρετική ευκαιρία, δεν μου φαινόταν πραγματικό.  Αυτή η πρώτη ευκαιρία σου θέτει τις βάσεις για την υπόλοιπη καριέρα σου. Κατέκτησα τον τίτλο στην Ευρωλίγκα και αμέσως να θέλω τον επόμενο.  Πήρα το πρωτάθλημα και η εμπειρία να παίζω δίπλα σε σπουδαίους παίκτες που ξέρουν να κάνουν πρωταθλητισμό ήταν καταπληκτική. Είναι η ποιότητα τους και ο τρόπος που προσεγγίζουν τα πράγματα καθημερινά», αναφέρει ο Αμερικανός, σχετικά με την απόφαση του να αφήσει την πατρίδα του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, ενώ στην συνέχεια στάθηκε στον… ερυθρόλευκο νέο του προορισμό.
«Αυτή είναι η πέμπτη μου σεζόν, τώρα στον Ολυμπιακό. Μπορώ να παίξω ένα σημαντικό ρόλο και ταυτόχρονα να βρίσκομαι σε μία ομάδα που έχει επιδιώξεις για τίτλους. Είναι αυτό που ήθελα, να μου δοθεί δηλαδή η ευκαιρία να κατακτήσω ένα ακόμα πρωτάθλημα αλλά και να καλύψω τις ανάγκες μου ως παίκτης.  Αν θα μου δοθεί η δυνατότητα να μείνω εδώ στο υπόλοιπο της καριέρας μου θα υπέγραφα αυτή τη στιγμή. Είναι τέτοιο το είδος ενέργειας και το περιβάλλον για μένα και την οικογένεια μου που θα μπορούσε να “κολλήσω” σε ένα μέρος σαν κι αυτό και να είμαστε πετυχημένοι. Θέλω να μείνω γνωστός ως ένας άνθρωπος που νικάει, που αγαπάει τους συμπαίκτες του και ήταν πρωταθλητής στο τέλος της ημέρας».

Μάλιστα, για τον Πίτερς μίλησε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να πλέκει το εγκώμιο του Αμερικανού φόργουορντ.
“Η πληροφορία που είχα ήταν ότι είναι σαν τον Τόμας Γουόκαπ, αλλά σε πάουερ φόργουορντ. Δουλεύει σκληρά καθημερινά, είναι εκπληκτικός σουτέρ κάτι που όλοι το γνωρίζουν και χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη”, ήταν το σχόλιο του Έλληνα τεχνικού.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram