Την 24άδα των διαθέσιμων παικτών για τα προσεχή κρίσιμα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε η Σερβία. Για τους αγώνες με τη Μ. Βρετανία στο Νιούκαστλ στις 11 Νοεμβρίου και την Τουρκία στο Βελιγράδι τρεις μέρες μετά ο Σβέτισλαβ Πέσιτς επέλεξε και τον Στέφαν Γιόβιτς, παρότι έχει να παίξει από τον Μάρτιο, όταν και τραυματίστηκε με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακόμη δεν έχει ομάδα.

Στη λίστα βρίσκονται παίκτες από Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα που παίζουν στην Ευρωλίγκα (Άντζουσιτς, Κοπρίβιτσα, Τριφούνοβιτς, Νέντοβιτς, Μίτροβιτς, Ντόμπριτς και Τόπιτς), όχι όμως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Επίσης έχουν κληθεί οι Μίτσιτς, Κάλινιτς, Γιάραμαζ, Λούτσιτς, Γκούντουριτς και Μαρίνκοβιτς που παίζουν εκτός Σερβίας σε ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμοι τουλάχιστον στο πρώτο ματς. Στην προεπιλογή είναι και το νέο απόκτημα του Προμηθέα, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, αλλά και ο Αλέκσα Ραντάνοφ του Περιστερίου.

Αναλυτικά η 24άδα: Άντζουσιτς, Ντάνγκουμπιτς, Νταβιντόβατς, Ντόμπριτς, Γκούντουριτς, Γιάγκοντιτς-Κουρίτζα, Γιάραμαζ, Γέρεμιτς, Γιόβιτς, Κάλινιτς, Κοπρίβιτσα, Λούτσιτς, Μαρίνκοβιτς, Μίτσιτς, Μίλετιτς, Μίτροβιτς, Νέντοβιτς, Πετσάρσκι, Ραντάνοφ, Ρίστιτς, Σίμανιτς, Τόπιτς, Τριφούνοβιτς, Ουσκόκοβιτς.

Η Σερβία είναι στο ίδιο γκρουπ με την Ελλάδα (που παίζει τις ίδιες ημερομηνίες με Λετονία στο Ηράκλειο και Βέλγιο εκτός έδρας). Οι τρεις πρώτες ομάδες προκρίνονται στα τελικά του 2023.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram