Ο Ενές Καντέρ σε συνέντευξη του αναφέρθηκε σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα, μετάξυ των οποίων κάποιες παρελθοντικές συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό, αλλά και η μπασκετική αξία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ενές Καντέρ, πρόσωπο των ημερών λόγω της επίσκεψής του στη χώρα μας, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Pick ‘N Roll της COSMOTE TV, όπου μίλησε για αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Εκεί, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε συζητήσεις που είχε κάνει με τον Ολυμπιακό, όταν ήταν πιο νέος, στην προοπτική να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είναι γεγονός πως είχαμε συζητήσει με τον Ολυμπιακό, όταν ήμουν ακόμη μικρός. Αλλά τότε δεν ήξερα πολλά για τον Ολυμπιακό», παραδέχτηκε ο Τούρκος πρώην σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να αγωνιστεί στο μέλλον στον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας: «Καλή ερώτηση. Πρέπει πρώτα να δω αν θα συνεχίσω στο ΝΒΑ. Αν το ΝΒΑ τελειώσει για εμένα, τότε θα σκεφτώ να έρθω στην Ευρώπη».

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Καντέρ εξέφρασε τον θαυμασμό του: «Όποτε παίζαμε μαζί, ήταν πραγματικός εφιάλτης. Ήταν τόσο καλός, που προσαρμόζαμε πάντα το πλάνο μας στο να τον σταματήσουμε, γιατί ξέραμε ότι αν σταματήσουμε αυτόν, θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ, καλύτερος από τον Λεμπρόν και τον Ντουράντ».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram