Διαβάστε τις δηλώσεις του Μπέικον κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντουέιν Μπέικον κατά την άφιξή του στην Ελλάδα:

«Το είδα σαν ευκαιρία, μίλησα πολύ με τον Πάρις (Λι) που είναι από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες. Ήρθα πολλές φορές πέρσι και αγάπησα την Αθήνα. Πραγματικά πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με τον τρόπο που παίζω και δίνοντας σκορ. Πίστεψα πως είναι το καλύτερο μέρος που μπορώ να πάω για να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ευρώπη. Ήθελα να έρθω και είμαι έτοιμος να παίξω. Υπάρχει πολλή μεγάλη κληρονομιά εδώ και πολλοί σπουδαίοι παίκτες που έχουν παίξει εδώ. Είναι θρυλική ομάδα και ήθελα να γίνω μέλος της.

Είμαι χαρούμενος τύπος και μου αρέσει να κερδίζω και να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Πάντα χαμογελάω, είτε χάνω είτε κερδίζω. Πέρσι έκανα ό,τι μπορούσα για να κερδίσει η Μονακό και θα κάνω το ίδιο εδώ. Είμαι έτοιμος να έρθω και να δείξω τι μπορώ να κάνω.

Θέλω να αλλάζω το παιχνίδι. Μπορεί να μην τα καταφέρω αμέσως αλλά θέλω να το κάνω. Θέλω να χτίσω πράγματα και να παρουσιάσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να πάμε στα πλέι οφς και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε.

Έπαιξα στο ΝΒΑ και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Ήθελα να παίξω εδώ, να είμαι 25-30 λεπτά στο παρκέ και να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσουμε εδώ.

Ξέρω την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό και έπαιξε ρόλο για να έρθω. Μου άρεσε όταν έπαιζα μαζί τους. Ήταν δύσκολα ματς και τώρα που είμαι στον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως με την προσθήκη μου πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό.

Δεν μπορώ να πω πολλά. Φέρνω έναν ελίτ συνδυασμό ικανοτήτων. Μπορώ να σκοράρω, να βοηθήσω τους άλλους, να αλλάζω το παιχνίδι αυτό θέλω να κάνω εδώ».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram