Ήττα από ήττα, διαφέρει και η χθεσινή του Παναθηναϊκού το Βερολίνο από την Άλμπα δεν είναι αποδεκτή, όπως σημείωσε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Είναι από αυτά τα ματς που λέμε από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Η Άλμπα έκανε ό,τι ήθελε και ο Παναθηναϊκός δε μπορούσε να την αναχαιτίσει. Στο 17-0 της Άλμπα στην τρίτη περίοδο δεν έγινε καν ένα σκληρό φάουλ, να δείξει ο Παναθηναϊκός ότι είναι κι αυτός εδώ. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο Ράντονιτς και παρουσίασε αυτή την πεντάδα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στην ουσία εκεί έχασε το ματς. Μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα, αυτό που δεν δέχομαι είναι να χάνει ο Παναθηναϊκός από αυτή την Άλμπα και με αυτό τον τρόπο», είπε μεταξύ άλλων.Παράλληλα, σχετικά με τα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως είναι προχωρημένο του Λέιμαν, απλά έμεινε ελεύθερος ο Πασκάλ που τον ήθελε πολύ του «τριφύλλι» το καλοκαίρι.

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε πως, ακόμα και αν δεν υπάρχει κουράγιο, θα πρέπει να τον βρουν στον Παναθηναϊκό ενόψει Μονακό, η οποία θα θέλει να ρεφάρει την βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram