Η Μπασκόνια επικράτησε άνετα του Ερυθρού Αστέρα με 92-75 και συνέχισε αήττητη στην Ευρωλίγκα.

Ασταμάτητη Μπασκόνια έως τώρα στην Ευρωλίγκα, καθώς επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 92-75, παίρνοντας την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Το ματς

Στην πρώτη περίοδο η Μπασκόνια παρέθεσε περισσότερο αγωνιστικό πάθος και προηγήθηκε με 9-4. Η απάντηση από την άλλη πλευρά ήταν άμεση, αρχικώς με τον Λούκα Μίτροβιτς και μετέπειτα από τον Μπεν Μπέντιλ, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να πάρουν προβάδισμα με 9-11 και να το διατηρήσουν στην συνέχεια.

Κάπου εκεί στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέλαβε δράση ο Μάρκους Χάουαρντ για την Μπασκόνια και το καλάθι του Τάντας Σεντεκέρσκις έβαλε την ομάδα του μπροστά με 40-38. Μπορεί ο Μίτροβιτς πάλι να έδωσε τα διαπιστευτήρια του ώστε ο Ερυθρός Αστέρας να βρεθεί μπροστά στην ανάπαυλα, αλλά το αυλάκι είχε ανοίξει για τους γηπεδούχους.

Στην επανέναρξη κυριάρχησε η επιθετική δυστοκία και η διάθεση στην άμυνα. Ιδανικά θα έλεγες πως είναι συνθήκη που συμφέρει τον Ερυθρό, όμως η Μπασκόνια κατόρθωσε αφενός να ανταπεξέλθει και αφετέρου να κλείνει μπροστά στην τρίτη περίοδο με 59-57.

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 42-47, 59-57, 92-75

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram