Ο Μουσταφά Φαλ έκανε δηλώσεις κατά την αποχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μαδρίτη ενόψει του ματς με τη Ρεάλ, με τον Γάλλο αθλητή να δηλώνει ότι πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στη μονομαχία του με τον Ταβάρες. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σέντερ των ερυθρόλευκων:

«Θα είναι μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι έτσι κι αλλιώς κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα της και θα είναι δύσκολο. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα, να παίξουμε μη εγωιστικό μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την μονομαχία του με τον Ταβάρες, είπε:

«Είναι μεγάλος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ ψηλός, πολύ έξυπνος, καταλαβαίνει το μπάσκετ και σίγουρα θα είναι δύκολο matchup. Εγώ θα το αντιμετωπίσω, όμως, όπως κάθε άλλο ματς. Δεν χρειάζομαι εξτρά κίνητρο. Κάθε ματς είναι μεγάλο ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και θα είμαι συγκεντρωμένος όπως πάντα».

Ερωτηθείς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια που θα ακολουθήσει αυτή της Ρεάλ, απάντησε:

«Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε την Μπασκόνια, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Θα το σκεφτούμε μετά την αναμέτρηση με την Ρεάλ».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram