Ο Τσους Ματέο μίλησε για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με καρδία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά. Ο κορμός της ομάδας είναι σταθερός εδώ και κάποια χρόνια και έχουν τον ίδιο προπονητή, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να έχει κάποιους αυτοματισμούς που της δίνουν συνέπεια που άλλες ομάδες δεν έχουν. Είναι δυσκολοκατάβλητη και συμπαγής ομάδα. Κυκλοφορούν καλά την μπάλα και βρίσκουν καλά σουτ. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Από πλευράς παικτών, ο Πετρ Κορνελί είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, κάτι που έδειξε και απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί, παίζουν καλή άμυνα και γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες του. Έχουν αρκετή ποιότητα για να παλέψουν μέχρι το τέλος. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα για να σταματήσουμε τους σουτέρ τους και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, έναν τομέα στον οποίο πάμε καλά και που είναι σημαντικός για να παίξουμε καλά και στην επίθεση. Θα πρέπει να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και να συνεχίσουμε την εξέλιξή μας, γιατί θεωρώ πως έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram