Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά την μεγάλη ήττα από τον ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την κακή εμφάνιση της ομάδας του.

Όσα είπε στην ΕΡΤ ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»: 

«Δεν καταφέραμε να αναταποκριθούμε σε διάρκεια, απέναντι στην ενέργεια του ΠΑΟΚ και στην αυτοσυγκέντρωσή που θα έπρεπε να έχουμε σε άμυνα και επίθεση.

Γνωρίζαμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιοδιού. Εχουμε νεαρά παιδιά στην ομάδα. Δεν είμαστε ικανοιποιημένοι από την εμφάνισή μας, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και  είναι στο χέρι μας να το διαχειριστούμε και να πορευτούμε ως το τέλος.

Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Στηρίζουμε τα παιδιά μας, πάντα επιστρέφουν δυνατά στο παρκέ και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι».

Στη συνέχεια είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, ήταν δίκαιη καθώς παρουσιάστηκε καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, εμείς από την πλευρά μας φαίνεται που πρέπει να βελτιωθούμε και να εστιάσουμε. Παρά το καλό ξεκίνημα, δεν εκμεταλλευτήκαμε το momentum ώστε να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια του αγώνα και από εκεί και έπειτα χάσαμε όλα τα δεκάλεπτα.

Αντίστοιχα με το πρώτο δεκάλεπτο, προσπαθήσαμε και στην τρίτη να καλύψουμε τη διαφορά ώστε να είμαστε στο παιχνίδι, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις δεν τα καταφέραμε ως το τέλος. Εάν σε κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα δεν είμαι στο 100%, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εμάς, όταν θα είμαστε συνεπείς θα νιώθουμε καλύτερα και ο αντίπαλός μας πιο άβολα. Αυτό το κάναμε λίγες φορές και γι’ αυτό το λόγο ο ΠΑΟΚ έφτασε δίκαια στη νίκη».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram