Η Άλμπα Βερολίνου ισοπέδωσε την Παρτιζάν στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με 100-84, με τους Γερμανούς να παίζουν πολύ ωραίο μπάσκετ.

Οι δύο ομάδες πηγαίναν μαζί μέχρι τα μέσα της πρώτης περιόδου, με τους Γερμανούς να κάνουν τρομερό ξέσπασμα και να βάζουν στην 1η περίοδο 33 πόντους και η Παρτιζάν μόλις 18. Στην 2η περίοδο η Άμπλα συνέχισε σε ψηλούς ρυθμούς και κράταγε την διαφορά που είχε χτίσει την προηγούμενη περίοδο. Στην 3η περίοδο η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε μια αντεπίθεση και μείωσε στους 14 πόντους αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ξανά μπει στον αγώνα. Στην 4η και τελευταία περίοδο οι Γερμανοί τελείωσαν τον αγώνα φτάνοντας την διαφορά στο +16 (87-72) και πήραν μια άνετη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν μπαίνοντας με το… δεξί στην διοργάνωση.

Για την Άλμπα Βερολίνου κορυφαίος ήταν ο Μπλάτ με 16 πόντους και 4 ασίστ, ενώ βοήθησαν και οι Προσίντα με 12 πόντους, ο Λούκαν Σίκμα με 15 πόντους 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, και ο Ολίντε με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ενώ για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ξεχώρισε ο Έξουμ με 22 πόντους και 4 ασίστ και ο Άντζουσιτς με 14 πόντους, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να 1 πόντο.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram