Η Ντιζόν… άλωσε την Πυλαία, για την πρεμιέρα του BCL, με τον Νέναντ Μάρκοβιτς, προπονητή των Γάλλων, να δίνει τα συγχαρητήρια του στον ΠΑΟΚ για την μαχητικότητα του.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που δεν τα παράτησε ποτέ. Είναι ωραία να έρχομαι στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα να συναντάω φίλους. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε διστακτικά στην αρχή αφού έπαιζε και στην έδρα του. Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη στη διοργάνωση. Έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ, αλλά γενικά ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ περισσότερο σουτάρει στο παιχνίδι του, παρά πηγαίνει μέσα στη ρακέτα. Είμαι περισσότερο στεναχωρημένος από την επίθεσή μας παρά στην άμυνά μας, η οποία παρά κάποια κενά ήταν καλή σε γενικό πλαίσιο. Έβαλαν πολλά και δύσκολα σουτ. Ο Σάιμον όταν είναι υγιής μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια», ανέφερε ο Βόσνιος προπονητής.

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος των νικητών με 25 πόντους, Τσέις Σάιμον, υποστήριξε:  

«Τα εκτός έδρας παιχνίδια στο BCL είναι πολύ σημαντικά. Παίρνεις αυτοπεποίθηση με νίκες σε αυτά τα παιχνίδια και βρίσκεις ρυθμό στη διοργάνωση. Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ από δικά μας λάθη. Τους τα δώσαμε αυτά τα σουτ και μείωσαν πολύ τη διαφορά. Όμως αυτό που έχει σημασία στο τέλος είναι ότι πήραμε τη νίκη».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading