Ο Προμηθέας Πάτρας κατέκτησε την τρίτη θέση στο SuperCup που ολοκληρώνεται σήμερα στη Ρόδο. Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την παρουσία της ομάδας του αυτό το διήμερο και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν για τη σεζόν που μόλις αρχίζει.


“Ήταν ένα δυνατό τουρνουά, χθες είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν ήμασταν όπως έπρεπε να είμαστε, αν και ξέρουμε όλοι πως ο Ολυμπιακός πολύ δυνατή ομάδα και λογικά μας δημιούργησε πολλά προβλήματα”, τόνισε ο προπονητής των Αχαιών για να συνεχίσει: “Μπήκαμε δεχόμενοι ένα 10-0, αλλά παίξαμε άμυνα, βάλαμε τα σουτ σε αντίθεση με το χθεσινό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη”.


Για την ενσωμάτωση των νέων προσώπων δήλωσε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Πιστεύω πως παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα σε αυτό το τουρνουά. Θα ξαναπώ πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν στο επίπεδο το δικό μας, ενώ από τον Κολοσσό έλειπαν δύο παίκτες. Δεν ξεγελιόμαστε από το σημερινό αποτέλεσμα. Έχουμε προβλήματα, θέλουμε βελτίωση. Έχουμε καλά παιδιά στην ομάδα με διάθεση για δουλειά. Είχαμε τα θετικά και τα αρνητικά μας, θα εστιάσουμε στα αρνητικά και θα δουλέψουμε. Ξεκινά το πρωτάθλημα όπως είπατε, αλλά και η Ευρώπη που μας ενδιαφέρει πολύ”.


Αναφερόμενος στις φιλοδοξίες του Προμηθέα τόνισε: “Το SuperCup επειδή είναι μονά παιχνίδια, δεν κρύβω πως είχαμε μια φιλοδοξία να προχωρήσουμε. Σε μια σειρά αγώνων δεν μπορείς να νικήσεις τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Σε ένα μονό παιχνίδι όμως μπορεί να γίνει. Είπαμε αν είμαστε σοβαροί και κάναμε το τέλειο παιχνίδι… Ήταν ένα στόχος. Ο Ολυμπιακός όμως είναι αυτή τη στιγμή από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχει τον καλύτερο προπονητή, έχει τον ίδιο κορμό, το ίδιο ρόστερ ουσιαστικά σε σχέση με την περσινή σεζόν με στοχευμένες προσθήκες. Πλέον ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να περάσουμε από την πρώτη φάση και να πάμε πιο ψηλά”.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram