Για την επόμενη ημέρα, μετά το μπάσκετ, μίλησε στο ράδιο του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον «Greek Freak» να υποστηρίζει πως σκοπός του είναι να ακολουθήσει τα βήματα του Τιμ Ντάνκαν και να… εξαφανιστεί!


“Όταν αποσυρθώ από το παιχνίδι, θέλω να εξαφανιστώ. Να πάω κάπου που δεν θα με ξέρουν. Πήγα στην Σουηδία πριν από δύο χρόνια και δεν με ήξερε κανείς. Όταν έφυγα αναρωτιόντουσαν όλοι ήταν αυτός ο Γιάννης;’ Είναι αλήθεια. Κάποια στιγμή ανέβασε ένα VIDEO στο youtube με έναν φίλο μου όπου φώναζα “κανείς δεν με ξέρει, Ναι!” Και όλοι γυρνούσαν με κοιτούσαν και αναρωτιόντουσαν ‘ποιος στο διάολο είναι αυτός’ και συνέχιζαν να περπατάνε. Μπόρεσα απλώς να φάω hotdog, να περπατήσω στους δρόμους και να μην με ενοχλεί κανείς”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη, για να προσθέσει:


“Θέλω να γίνω σαν… πώς να το πω. Βλέπεις τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον, όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες που τους ξέρει ο κόσμος και τους ακολουθεί, αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό. Θέλω να είμαι όπως ο Τιμ Ντάνκαν. Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Αλήθεια. Πού είναι; Δεν ξέρω. Θέλω να είμαι σαν αυτόν. Να λέει ο κόσμος “α, ναι ο Γιάννης, που βρίσκεται;’ Θέλω απλώς να παίζω το παιχνίδι και μετά να με ξεχνάει ο κόσμος, να μην μιλάει για εμένα”.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram