Βεζένκοφ: «Δεν ήμασταν στο 100%, περιμένω καλύτερο τον Παναθηναϊκό αύριο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα τον Προμηθέα αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στους πατρινούς και τόνισε πως αύριο θα περιμένει έναν καλύτερο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Για το ματς: «Ξέραμε από τη αρχή ότι ο Προμηθέας είναι δύσκολη ομάδα ειδικά στο μακρινό σουτ. Δεχθήκαμε 15πονυους, αλλά μετά ανεβάσαμε απόδοση». 

Για τον τελικό: «Δεν ήμασταν στο 100%,  αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε έναν τίτλο, κάποια πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουμε ξεκινήσει ήδη. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι». 

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Θα φανεί στο χειροκρότημα. Όλα τα πόδια που έχουν έρθει είναι έμπειροι παίκτες, αλλά θα φανεί στο τέλος».

Για τον Παναθηναϊκό: «Στον Παναθηναϊκό ήρθαν παίκτες με εμπειρία. Και εμείς δεν είμαστε έτοιμοι. Έχουν ταλέντο οι παίκτες του ήρθαν στον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλουμε τη νίκη».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό: «Είναι λογικό όταν μια ομάδα παίζει πρώτο επίσημο παιχνίδι, ειδικά κόντρα στον Κολοσσό που έπαιξε καλά. Περιμένω καλύτερο τον Παναθηναϊκό αύριο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ένα προβάδισμα και μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά και το Περιστέρι. Θα δούμε κάθε ομάδα να διεκδικεί τις δυνατότητες της».

Απάντηση