Ο Αλεξέι Σβεντ έχει δουλέψει με αρκετούς προπονητές στην καριέρα του, με έναν εξ αυτών να είναι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο 33χρονος γκαρντ έχει δουλέψει με τον τεχνικό του Ολυμπιακού την περίοδο 2017-19, στην κοινή τους παρουσία στην Χίμκι, με τον Ρώσο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα προπονητή.  

«Μου άρεσε πολύ η δουλειά που έκανα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, εξαιρετικός ψυχολόγος, ενώ πολύ καλός προπονητής είναι και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αν και ο τελευταίος έκανε πολύ σκληρές προπονήσεις. Αυτούς τους τρεις ξεχωρίζω για κορυφαίους προπονητές που έχω συνεργαστεί», υποστήριξε ο Σβεντ, με δηλώσεις του στην «sport-express.ru”» ενώ στην συνέχεια σχολίασε την παραλίγο πρόσληψη του Μπλατ στην Χίμκι το 2017, με την θέση, τελικά, να καταλήγει στον Μπαρτζώκα.

«Δεν το ήξερα αυτό. Αλλά, είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον Μπαρτζώκα. Μου άρεσε αυτή η συνεργασία».

Ο Σβεντ μίλησε και για τις διαφορές του νυν προπονητή του στην ΤΣΣΚΑ, Εμίλ Ραΐκοβιτς με τον πρώην, Δημήτρη Ιτούδη.

«Πρόκειται για δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Εμίλ επικοινωνεί περισσότερο με τους παίκτες, δίνει ελευθερίες και κάνει φίλους. Μπορείς να τον προσεγγίσεις εύκολα, να τους πει τη γνώμη σου και να συζητήσεις διάφορα. Ο Ιτούδης είναι διαφορετικός. Έχει τη δική του άποψη και δεν τον προσεγγίζεις εύκολα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram