Μπελινέλι: «Από τις κορυφαίες ομάδες ο Ολυμπιακός»

Για την επιστροφή της Βίρτους Μπολόνια στην Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια, μίλησε ο πολύπειρος άσος της, Μάρκο Μπελινέλι και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Μπελινέλι:

Για την επιστροφή της Βίρτους στην Ευρωλίγκα:«Είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε για την επιστροφή μας στην Ευρωλίγκα. Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ο σύλλογος, αλλά και εγώ προσωπικά, παίξαμε στη διοργάνωση. Υπάρχει μεγάλη θέληση να τα πάμε καλά. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, οπότε προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε τι ομάδα είμαστε, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να τα πάμε καλά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μια ενωμένη οικογένεια».

Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του:«Όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά, ιδιαίτερα τα εντός έδρας. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, με πολλές ποιοτικές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Εφές, η Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία σε άμυνα και επίθεση, ενώ θα βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

Για τους φιλάθλους της Βίρτους: «Έχουμε μοναδικούς οπαδούς, οι οποίοι θα ακούγονται δυνατά σε κάθε μας παιχνίδι. Θα είναι πολύ όμορφο να παίζουμε στην έδρα μας. Το ότι βρισκόμαστε στην Ευρωλίγκα μετά από τόσα χρόνια απουσίας είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για την πόλη της Μπολόνια».

Απάντηση