Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, τόνισε ότι ενωμένοι με την ΕΟΚ θα διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα.

Για τη νέα σεζόν και την προσπάθεια που θα κάνει ο ΕΣΑΚΕ μαζί με την ΕΟΚ για να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ:
«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο πανέμορφο νησί της Ρόδου για να σας καλωσορίσουμε στο Super Cup 2022 by aegean islands και ταυτόχρονα να βραβεύσουμε τους Κορυφαίους της BasketLeague της αγωνιστικής χρονιάς 2021-22.

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι γιατί η Ρόδος αξίζει να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις και αισθανόμαστε ότι με την διεξαγωγή του Super Cup 2022 by aegean islands και της σημερινής εκδήλωσης τιμούμε την προσφορά του Κολοσσού H Hotels στο ελληνικό μπάσκετ και συνολικά του νησιού.

Ο Κολοσσός H Hotels είναι από τις παλαιότερες ομάδες της περιφέρειας στα «σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ» και με την συνολική παρουσία του, όχι μόνο την αγωνιστική, έχει μόνο φίλους στην Basket League.

Το νησί της Ρόδου έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι αγαπάει το μπάσκετ και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην επιτυχία της διεξαγωγής του Super Cup 2022 by aegean islands. Η Ρόδος δεν είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει πολλές μεγάλες διοργανώσεις μέχρι σήμερα και για την δυνατότητα που της δίνεται αισθανόμαστε δικαιωμένοι.

Όταν μετά την καραντίνα λόγω της πανδημίας αποφασίσαμε ως ΕΣΑΚΕ να δημιουργήσουμε ένα νέο θεσμό είχαμε θέσει ως στόχο μια διοργάνωση, που θα αποτελεί την γιορτινή εκκίνηση της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ και η οποία παράλληλα, θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Και κυρίως θα βοηθήσει το μπάσκετ να βοηθήσει νέους φίλους.

Το γεμάτο από οικογένειες κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας και το πλούσιο θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίες ομάδες της Basket League Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Προμηθέας και Κολοσσός H Hotels πιστεύουμε ότι θα αφήσουν ένα έντονο αποτύπωμα στην Ρόδο.

Παράλληλα για τους φίλους του μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα το Super Cup 2022 by aegean islands, στο οποίο κρίνεται ο πρώτος τίτλος της νέας αγωνιστικής χρονιάς, θα τους βάλει στο πνεύμα της καινούργιας σεζόν και της Basket League 2022-23.

Το νέο Πρωτάθλημα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τα μηνύματα που λαμβάνει ο κόσμος του μπάσκετ θα είναι σαφώς βελτιωμένο και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Το πρώτο δείγμα γραφής θα το δούμε αύριο Σάββατο και την προσεχή Κυριακή στο κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα αποζημιωθούν από το θέαμα.

Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό, Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας, όσους κέρδισαν ατομικές διακρίσεις και θα βραβευθούν σε λίγο και όλες τις ομάδες της Basket League 2021-22. Παρά τα προβλήματα και τις κρίσεις σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο που διαδέχονται η μια την άλλη, το επαγγελματικό μπάσκετ μένει «όρθιο» και έστω και μετ’ εμποδίων κάνει βήματα προόδου με την επιθυμία και την προσπάθεια όλων όσων το αγαπούν.

Το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο γιατί προχωρώντας ενωμένοι με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα και θα διεκδικήσουμε ακόμη πιο δυναμικά όσα δικαιούμαστε.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Περιφερειάρχη κύριο Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμο Ρόδου και τον δήμαρχο κύριο Αντώνη Καμπουράκη γιατί «αγκάλιασαν» ειλικρινά το Super Cup 2022 by aegean islands, πρόσφεραν κάθε δυνατή βοήθεια και μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας.

Ευχαριστούμε πολύ την ΕΡΤ, το κανάλι του μπάσκετ, που θα φέρει το Super Cup2022 by aegean islands σε κάθε ελληνικό σπίτι όπως είχε γίνει και με τις προηγούμενες διοργανώσεις του SuperCup.

Ευχαριστούμε ακόμη: Τον σταθερό συμπαίκτη μας την Υδρόγειο Ασφαλιστική. Την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, που για πρώτη φορά μάς υποστηρίζουν. Την Top Trends, που μας παρέχει τις μπάλες Spalding, με τις οποίες γίνονται οι αγώνες του Super Cup2022 by aegean islands αλλά και της Basket League. Την ΒΑΠ Π. Κουγιός ΑΒΕΕ, μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες αναψυκτικών και μικροζυθοποίιας και την οικογένεια Κουγιού που τόσα έχει προσφέρει στο ροδίτικο μπάσκετ. Το περιοδικό AllStar Basket, που είναι χορηγός επικοινωνίας».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram