Ο Πιερ Οριόλα ανακοίνωσε το τέλος του από τη Μπαρτσελόνα, με τον έμπειρο ψηλό να υπογραμμίζει ότι αποχωρεί έπειτα από απόφαση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. 


Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο instagram ο Οριόλα:


«Γεια σας φίλοι, σήμερα έβαλα τέλος σε ένα όνειρο. Το όνειρό μου.
 
Πέντε χρόνια φοράω τη φανέλα του καλύτερου συλλόγου στον κόσμο, υπερασπίζομαι αυτά τα χρώματα σε κάθε παιχνίδι και, κυρίως, γνωρίζω ανά πάσα στιγμή τι είναι η Μπάρτσα και τι σημαίνει αυτό το έμβλημα.
 
Αποχωρώ με απόφαση του προπονητή δύο χρόνια πριν τη λήξη του συμβολαίου μου (το οποίο λύθηκε μονομερώς από τον σύλλογο στις 30 Ιουνίου 2022), αλλά γνωρίζοντας ότι πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό όταν είχα την ευκαιρία. Φεύγω με την ηρεμία και την περηφάνια κάποιου που δίνει το 100% από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν το τέλος που ήθελα με αυτόν τον σύλλογο.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και όλους τους ανθρώπους που με έκαναν δυνατό για να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας.
 
Τέλος και πιο σημαντικό, ευχαριστώ Palau. Δεν έχω παρά μόνο ευγνωμοσύνη για όλους σας. Για όσους ήταν πάντα πιστοί στην ομάδα και πάντα έλεγαν καλά λόγια για μένα. Με έκανες να νιώθω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα και θα το πάρω μαζί μου για πάντα.
 
Τα λέμε σύντομα»!

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram