Το Λαύριο ανακοίνωσε τους Δημήτρη Δεϊμέζη, Γιάννη Καρακώστα, Γιαννίκο Αϊβαζίδη και Απόστολο Νικολαΐδη.

Η ανακοίνωση:

«Το Λαύριο Megabolt συνεχίζει με την ίδια επιμέλεια, προσήλωση και χωρίς τυμπανοκρουσίες να εφαρμόζει το πρόγραμμά του, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη νέων παικτών.

Προς αυτή την κατεύθυνση ανακοινώνει την απόκτηση των Δημήτρη Δεϊμέζη, Γιάννη Καρακώστα, Γιαννίκου Αϊβαζίδη και Απόστολου Νικολαΐδη, στους οποίους και στοχεύει να δώσει χώρο και χρόνο να εξελιχθούν μπασκετικά.

Ο 𝝙𝝜𝝡𝝜𝝩𝝦𝝜𝝨 𝝙𝝚Ϊ𝝡𝝚𝝛𝝜𝝨 γεννήθηκε το 2004, έχει ύψος 2,00μ. και αγωνίζεται στις δύο θέσεις των forward. Ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑ δύο σεζόν, με 17 πόντους μέσο όρο, ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Στο φετινό Rising Stars είχε 14,3 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ μέσο όρο με 15,6 βαθμούς αξιολόγησης, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στο χάλκινο μετάλλιο.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων κέρδισε και πάλι το χάλκινο μετάλλιο με τους “πράσινους” έχοντας 14.4 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2.2 κλεψίματα (πρώτος στο τουρνουά) και 1 κόψιμο.

Τη σεζόν 2018-19 ως παίκτης του Περιστερίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑ και τις περιόδου 2015, 2016, 2017 πρωταθλητής στους παμπαίδες της ΕΣΚΑ με τον Πανιώνιο.

Ο 𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝜𝝨 𝝟𝝖𝝦𝝖𝝟𝝮𝝨𝝩𝝖𝝨 γεννήθηκε το 2004, έχει ύψος 1,90μ. και αγωνίζεται στην θέση του point guard.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον ΓΑΟ Κουκουβάουνων, όπου έμεινε μέχρι το 2019. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων και εν συνεχεία επέστρεψε στον ΓΑΟ Κουκουβάουνων.

Έχει αποτελέσει μέλος των προ-Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων, ενώ μέσα από τις Πανελλήνιες εξετάσεις κατάφερε να περάσει στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Ο 𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝞𝝟𝝤𝝨 𝝖Ϊ𝝗𝝖𝝛𝝞𝝙𝝜𝝨 γεννήθηκε το 2004, έχει ύψος 1,93μ. και αγωνίζεται στη θέση του guard. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Αστέρα Καβάλας, μέσα από τον οποίο κατάφερε να βρεθεί στις προ-Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, ενώ μέσα από τις Πανελλήνιες εξετάσεις κατάφερε να περάσει στη Σχολή Μηχανικών – Μεταλλείων Μεταλλουργών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Ο 𝝖𝝥𝝤𝝨𝝩𝝤𝝠𝝤𝝨 𝝢𝝞𝝟𝝤𝝠𝝖Ϊ𝝙𝝜𝝨, γεννήθηκε το 2006, έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και από εκεί μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής (παιδικό και εφηβικό) τα τελευταία δύο χρόνια.

Με το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2021, με το εφηβικό Ολυμπιακού υπήρξε φιναλίστ στο τουρνουά Rising Stars της Πάτρας το 2022, ενώ φέτος στέφθηκε πρωταθλητής στην ΕΣΚΑΝΑ με Έφηβους και Παίδες.

Είναι μέλος της προ-Εθνικής ομάδας Παίδων.

Τα τέσσερα παιδιά που αποτελούν σημείο αναφοράς για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ ακολουθούν από το ξεκίνημά της την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, ενώ θα αποτελέσουν και μέλη της U21 που θα αγωνιστεί φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram