Έρευνα για πειθαρχικό παράπτωμα ξεκίνησε η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σήμερα, Τρίτη (27/9), μετά τον καυγά δύο παικτριών του Μάλι, ο οποίος μάλιστα βιντεοσκοπήθηκε να τσακώνονται μεταξύ τους μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.Το Μάλι ηττήθηκε με 81-68 από τη Σερβία για τον Β’ όμιλο, που ήταν και η τέταρτη σερί ήττα στο τουρνουά. Μετά την αναμέτρηση και την ώρα που η Σέρβα, Σάσα Κάντο έδινε συνέντευξη στη μικτή ζώνη, ξεκίνησε καυγάς μεταξύ Σαλιμάτου Κουρούμα και Καμίτε Ελισάβετ Νταμπού.


Η Κουρούμα έριξε γροθιές στην Νταμπού πριν τρέξουν οι συμπαίκτριες τους για να διαλύσουν τον καυγά που παρακολούθησε όλος ο κόσμος.

Το Μάλι βρίσκεται στην τελευταία θέση του Β΄ ομίλου με τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα ματς και ολοκληρώνει την εκστρατεία του στη σημερινή (27/9) αναμέτρηση με τον Καναδά.

Η ανακοίνωση της FIBA αναφέρει:

«Η FIBA αναγνώρισε σήμερα ότι υπήρξε καβγάς μεταξύ παικτριών του Μάλι στη μικτή ζώνη μετά τον αγώνα του Β’ ομίλου Σερβία-Μάλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIBA 2022. Μετά το συμβάν, η FIBA έχει ξεκινήσει έρευνα. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, η FIBA θα αποφασίσει για τυχόν εφαρμοστέα πειθαρχικά μέτρα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram