Ο Γκόραν Σάσιτς είναι ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ντέγιαν Μποντιρόγκα αλλά και στα προβλήματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Mozzart Sport»:

«Είναι πολύπλοκες οι εργασίες. Οι διαφωνίες μεταξύ των συλλόγων στην Euroleague, τα δύο χρόνια της πανδημίας και η έντονη σχέση μεταξύ της Euroleague και της FIBA. Αδύνατο να ξεκινήσει μια πιο απαιτητική κατάσταση στην Euroleague.

Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρε αυτή την ευκαιρία από τις ομάδες. Δούλεψα στην Euroleague για εννέα χρόνια. Ήταν κάτι παραπάνω από δουλειά για μένα. Για μένα οι άνθρωποι στην Euroleague είναι αδέρφια μου. Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Δεν μπορώ να πω στον Μποντιρόγκα τι να κάνει πρώτα. Πρέπει πάντα να φροντίζουμε τι συμβαίνει στο σπίτι μας. Όλοι σέβονται τον Ντέγιαν. Στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Ισπανία και φυσικά στη Σερβία, αλλά και σε άλλες χώρες. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συνδέσει τα πάντα γιατί όλοι στο μπάσκετ τον σέβονται. Θέλω πρώτα να λύσει τις διαφορές στην Euroleague και μετά θα δούμε τι θα γίνει με τη FIBA.

Είναι σαν μια δύναμη που μπορεί να τα συνδυάσει όλα μαζί. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν μπορούμε να έχουμε τέσσερις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι λύσεις είναι απαραίτητες. Έχουμε νέα άτομα σε ηγετικές θέσεις. Νομίζω ότι είναι όλοι λογικοί άνθρωποι που αναζητούν το καλύτερο συμφέρον του μπάσκετ».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram