Ο Ματέους Πονίτκα έκανε δηλώσεις σε πολωνικά μέσα ενημέρωσης, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού να δείχνει τη χαρά του που θα αγωνιστεί στους πράσινους. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα δεν περίμενα να πάρουν αυτή την τροπή τα πράγματα πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων. Είχαμε περισσότερες προτάσεις με τον ατζέντη μου από ότι θα είχαμε τον Νοέμβρη ή τον Δεκέμβρη όταν θα κοιτάγαμε μία πιθανή επιστροφή στην EuroLeague. Πέρα από αυτό το EuroBasket ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας και αυτό οδήγησε στις ομάδες να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εμένα.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες είμαι συνέχεια στο τηλέφωνο. Μιλάω συνέχεια με κάμερα προκειμένου να τα φτιάξω όλα και να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις και να έρθουμε σε συμφωνία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είχε μερικές δυσκολίες την τελευταία διετία δεν αφαιρεί από το μέγεθός του. Είναι από τα πιο μεγάλα και επιτυχημένα κλαμπ στην Ευρώπη. Πέρασαν μεγάλοι παίκτες και προπονητές από εκεί στο παρελθόν.

Είναι ωραίο να είσαι μέλος του οργανισμού. Ελπίζω πως η φετινή ομάδα θα δείξει πως θέλουμε να πάμε μπροστά. Το brand δεν χρειάζεται να χτιστεί από την αρχή αλλά θεωρώ πως η επιστροφή στις επιτυχίες θα χτίσουν ένα μομέντουμ και θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram