Άρης: «Η προσπάθεια για την εξυγίανση συνεχίζεται»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης προκειμένου να ενημερώσει τους φίλους του αναλυτικά για το γεγονός ότι άθηκαν όλα τα ban  της ομάδας, με τους «κόίτρινους» να υπογραμμίζουν ότι η προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση του σωματείου συνεχίζεται παρά τη δυσκολία των καιρών. 


 Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.
Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας.
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή».

Απάντηση