Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε μετά από τον τελικό και δήλωσε πως δεν έχει σημασία από που είσαι, στο τέλος, μιλήσαμε την ίδια γλώσσα όλοι στο παρκέ.

«Είχα ονειρευτεί το μετάλλιο, ήρθε μετά από σκληρή δουλειά και κριτική προς το πρόσωπό μου για την γλώσσα, την χώρα, δεν κατάλαβα τι γινόταν. Στο τέλος, μιλήσαμε την ίδια γλώσσα όλοι στο παρκέ, είμαστε όλοι άνθρωποι, αδέλφια, δεν έχει σημασία τι χρώμα έχεις στο δέρμα μου και από πού είσαι. Το χρυσό τα λέει όλα», τόνισε ο άσος της Μακάμπι.

«Δεν ήμασταν η καλύτερη ή πιο ταλαντούχα ομάδα. Αλλά στο τέλος, κερδίζει πάντα η ομαδική δουλειά. Ήταν πολύ σημαντικό που με άφησαν να παίξω το παιχνίδι μου, να προσαρμοστώ», πρόσθεσε, ενώ αποθέωσε τον αρχηγό Ρούντι Φερνάντεθ. «Ο Ρούντι βγήκε μπροστά, όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στα αποδυτήρια. Αγαπάει την χώρα του πολύ, θυσίασε το σώμα του για το χρυσό μετάλλιο».

Όσο για το πότε θα μάθει ισπανικά; «Έχω μάθει πολλά ισπανικά, αλλά είναι δύσκολα. Το επόμενο καλοκαίρι θα μιλάω κανονικά, θα κάνω μαθήματα», δήλωσε χαμογελώντας.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram