Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς εντάχθηκε και ουσιαστικά στην Παρτίζαν, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Παίκτης της Παρτίζαν είναι και ουσιαστικά εδώ και λίγες ώρες ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού εντάχθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην κάμερα του PartizanΤv και αναφέρθηκε στις πρώτες του σκέψεις ως παίκτης του σερβικού συλλόγου.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος. Η φιλοδοξία μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για στόχους από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε γνωρίσει ο ένας τον άλλον και δεν έχουμε χτίσει τη χημεία μεταξύ μας. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την πορεία της Ελλάδας στο EuroBasket.

«Ήταν άτυχο για μας. Χάσαμε μόλις ένα παιχνίδι και βγήκαμε εκτός τουρνουά. Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων και παικτών. Αυτά συμβαίνουν σε παιχνίδια νοκ-άουτ και πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά».

Στη συνέχεια, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και φυσικά είχε συνομιλία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram