Τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να διαψεύδει προτάσεις ομάδων Euroleague για να ταξιδέψει με μια ροκ μπάντα διέψευσε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μετά τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τα οποία απέρριψε προτάσεις της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα ώστε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ με μια ροκ μπάντα.

«Δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά μου είπαν φίλοι μου ότι απέρριψα Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα για να πάω ταξίδι στις ΗΠΑ. Αυτό θα συμβεί σίγουρα κάποια στιγμή, αλλά δεν ξέρω πότε και σίγουρα δεν θα βάλω ένα τέτοιο ταξίδι πάνω από την καριέρα μου», είπε ο Σέρβος σέντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «mozzartsport» και συμπλήρωσε:

«Έχω πει στο παρελθόν πως όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να διασχίσω οδικώς τη “Route 66” με μοτοσυκλέτα. Η ιδέα αυτής της μπάντας σίγουρα θα με ενδιέφερε. Όμως, αν γίνει κατά την διάρκεια της σεζόν, όπως ας πούμε την άνοιξη, σίγουρα δεν θα το κάνω. Αν γίνει όμως κατά την διάρκεια των διακοπών μου, δεν θεωρώ κακό να το κάνω. Κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό, αλλά προτεραιότητα έχει η καριέρα μου», ανέφερε ο 34χρονος που τόνισε ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση που βρισκόταν ποτέ.

«Είμαι ακόμα ενεργός παίκτης. Προπονούμαι κάθε μέρα, περισσότερο από ποτέ. Ιδρώνω για να διατηρηθώ σε καλή φυσική κατάσταση περιμένοντας πρόταση. Δεν ήμουν ποτέ σε καλύτερη κατάσταση, δεν έκανα τόσο δυνατή προπόνηση ούτε όταν ήμουν 20 χρονών. Περιμένω να έρθει κάτι, την σωστή ευκαιρία και πρόταση που θα αντιπροσωπεύει την ηλικία μου, την εμπειρία μου και αυτά που θέλω να κάνω στην ζωή μου».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram