Ο… θεούλης Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποφάσισε να ακολουθήσει το παιδικό του όνειρο, λέγοντας όχι σε πρόταση ομάδας της Euroleague, για χάρη… ροκ μπάντας (!) και της επερχόμενης περιοδείας της στις ΗΠΑ.


Συγκεκριμένα, ο άλλοτε Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ακολουθήσει το συγκρότημα της πατρίδας του «Yu Grupo», σε σειρά συναυλιών του στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας τον ρόλο του… οδηγού του πούλμαν.


Μάλιστα, για χάρη της εμπειρίας του να οδηγήσει στην περίφημη Route 66, ο Σέρβος σέντερ είπε όχι στην προσέγγιση προς το πρόσωπο του, από πλευράς Ερυθρού Αστέρα.


 «Θα πάμε στα τέλη του Σεπτεμβρίου μαζί με μερικούς φίλους. Ανάμεσά τους και ο μπασκετμπολίστας Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θα έχει την ειδική αποστολή να οδηγήσει το πουλμανάκι.  Όταν ήταν παιδί, είχε όνειρο να οδηγήσει φορτηγό. Οπότε το όνειρό θα πραγματοποιηθεί, έστω και κατά κάποιον τρόπο. Μερικοί από εμάς θα οδηγούμε και μοτοσικλέτες, αλλά όχι κάθε μέρα γιατί το ταξίδι είναι κουραστικό», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κιθαρίστα της μπάντας, Ζίκα Γέλιτς.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram