Σπανούλης: «Για μένα καθρέφτης είναι το γήπεδο και κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει εκεί»

Δηλώσεις κατά την παρουσίαση της ομάδας του Περιστερίου έκανε ο Βασίλης Σπανούλης με τον Έλληνα προπονητή να δηλώνει χαρούμενος που ξεκινά την προπονητική του καριέρα στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Περιστερίου: 

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα στο Περιστέρι. Μία ομάδα με τεράστια παράδοση στο μπάσκετ, τις ακαδημίες. Έχουμε υποχρέωση να εμπνεύσουμε αυτά τα παιδιά και να τα σπρώξουμε στον αθλητισμό. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο που θα χαίρεται και κόσμο που θα έρχεται να μας βλέπει να αγωνιζόμαστε. Πιστεύω η μεγαλύτερη νίκη είναι να γεμίσει το γήπεδο και αυτή είναι η ευχή μου. Να είναι ο κόσμος δίπλα μας στις χαρές και στις ήττες γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός.

Εείμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να δίνει ευκαιρίες σε όλους. Για μένα καθρέφτης είναι το γήπεδο και κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει εκεί.

Τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να φτάσουν τον στόχο τους. Να αποδείξει ο καθένας πως αξίζει τον χρόνο του όπως έγινε με πολλούς σπουδαίους παίκτες στο παρελθόν.

 Στη ζωή και στο μπάσκετ δεν είναι κάτι δεδομένο. Δεν παίζουν μόνο τα αστέρια μπάσκετ. Δεν θέλω να βάζω πίεση για μεγάλους στόχους. Θέλω να βάλω πίεση σε μένα και στα παιδιά να φτάσουμε τα όριά μας. Η ομάδα φτιάχτηκε για να παίξει ένα όμορφο μπάσκετ, να ξέρει τί θέλει μέσα στο γήπεδο και να γίνεται καλύτερη».

Απάντηση