Ο Ολυμπιακός έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, με απολογισμό δύο νίκες, με τον Τόμας Γουόκαπ, με δηλώσεις του στο OlympiacosBC TV, να κάνει έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας των Πειραιωτών.


«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος με το πως κυλά η προετοιμασία. Οι καινούργιοι παίκτες είναι σπουδαίοι, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως αυτό είναι το πρώτο ‘κουτάκι’ που πρέπει να τσεκάρουμε. Εκτός αυτών, όλοι έχουν καλό χαρακτήρα», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε: «Τώρα περιμένουμε την υπόλοιπη ομάδα να επιστρέψει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθούν και θα συνεργαστούμε σε αυτό που ήδη χτίζουμε. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό».


Αναφορικά με τις δικές του προσωπικές εμφανίσεις στα φιλικά, ο Γουόκαπ υποστήριξε:  


«Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Θέλω να συνεχίσω να ‘χτίζω’ και να προοδεύω. Είναι πάντα πιο εύκολο να επιστρέφεις σε ένα μέρος για δεύτερη χρονιά. Νιώθω πολύ πιο άνετα και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να δω πως θα πάει!».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading