Ο Τζόρντι Μπερτομέου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Euroleague, με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα να παίρνει την θέση του και τον Αντρέι Βατούτιν, ισχυρό άνδρα της ΤΣΣΚΑ, να μιλά, τόσο για τον απερχόμενο CEO της διοργάνωσης, όσο και για την νέα κατάσταση.


Αναλυτικά:


«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τζόρντι Μπερτομέου, που για πάνω από δύο δεκαετίες ήταν ο ηγέτης του διασυλλογικού ευρωπαϊκού μπάσκετ και έκανε εξαιρετική δουλειά από το πόστο του. Κατά την περίοδο αυτή, η Ευρωλίγκα αναπτύχθηκε ως οργανισμός και έγινε ένα αναγνωρίσιμο brand. Τώρα, μπαίνουμε στη νέα εποχή, στην οποία οι ομάδες αναζητούν περισσότερη συμμετοχή στη διοίκηση της διοργάνωσης. Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο μονοπάτι για την ανάπτυξη της διοργάνωσης και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε πιο ελκυστική και ενδιαφέρουσα και γι’ αυτό χρειάζονται νέοι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία, γνώσεις και φρέσκιες ιδέες για να ηγηθούν.
Όλοι γνωρίζουμε τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα ως έναν σπουδαίο παίκτη, το πρόσωπο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ένας άνθρωπος που μετά το τέλος της καριέρας του παρέμεινε φίλος του μπάσκετ και έκανε πολλά για την προβολή του. Επίσης, γνωρίζουμε και για την ικανότητα του Μάρσαλ Γκλίκμαν, καθώς έχουμε συνεργαστεί μαζί του αρκετά σε πρότζεκτ του συλλόγου και της Ευρωλίγκας. Ελπίζω ότι η νέα διοίκηση θα ωφελήσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα βοηθήσει τη διοργάνωση να κάνει ένα βήμα παραπέρα στο μέλλον».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading