Ο Γκόραν Ντράγκιτς αποθέωσε τον συμπαίκτη του στην εθνική Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς, αλλά και όλη την ομάδα.

«Πιστεύω πως έχουμε την καλύτερη ομάδα. Μπορεί να μην έχουμε το ίδιο βάθος στους ψηλούς με το 2017, αλλά έχουμε χημεία και αν μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα, μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους», τόνισε ο MVP του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ και πρόσθεσε:

«Πιστεύω, ειλικρινά, πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι μόλις 23 και παίζει σαν βετεράνος. Μπορεί να βάλει 40 πόντους απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Μπορεί να ελέγξει το ρυθμό, έχει το κατάλληλο σώμα, μπορεί να σουτάρει, να πασάρει, να πάρει ριμπάουντ… Ο τύπος είναι σαν αστροναύτης στο παρκέ. Λυπάμαι μόνο που δεν είμαι νεότερος, για να παίζαμε περισσότερα χρόνια μαζί. Παίξαμε μόνο στο Ευρωμπάσκετ του 2017 μαζί, αλλά τώρα εγώ είμαι στα 36 κι εκείνος στο απόγειο της καριέρας του».

Ο γκαρντ των Μπουλς παίζει λογικά για τελευταία φορά με τα εθνικά χρώματα. «Όταν κερδίζουμε, θεωρώ πως πήρα την καλύτερη απόφαση και επέστρεψα στην εθνική ομάδα. Όταν επιστρέφω όμως στο δωμάτιό μου, σκέφτομαι ότι δεν μπορώ τόσο πόνο. Όμως αυτό που ζούμε αξίζει κάθε πόνο και το απολαμβάνω μέσα κι έξω από το γήπεδο».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram