Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Γερμανία κατάφερε να νικήσει την Ελλάδα με 107-96 και να παρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του EuroBasket 2022.

Πρώτος σκόρερ για την Εθνική ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 31 πόντους, ενώ για τους νικητές Γερμανούς ο Ντένις Σρέντερ με 26 πόντους.

Η Γερμανία ξεκίνησε πολύ πιο εύστοχα από την Εθνική μας και πήρε ένα μικρό προβάδισμα, με την Ελλάδα να είναι πολύ κακή σε άμυνα και επίθεση. Η Γερμανία τα έβαζε… όλα και πήρε διαφορά +10 με 19-9. Η Ελλάδα προσπάθησε να επιστρέψει αλλά η Γερμανία είχε μεγάλη ευστοχία σε σουτ τριών πόντων. Όμως ο Γιάννης ήταν εκεί και προσπάθησε να γυρίσει το ματς για την Εθνική. Το προσπάθησε άλλα έμεινε πίσω με 31-27 στην πρώτη περίοδο. Στην δεύτερη περίοδο η Γερμανία πάλι μπήκε δυνατά, αλλά η Εθνική προσπάθησε με αμυντικές προσπάθειες να προσπεράσει, κάτι που στα πρώτα λεπτά δεν τα κατάφερε. Η Ελλάδα έδειχνε ότι έβρισκε ρυθμό στην επίθεση αλλά έπρεπε να βελτιωθει στην άμυνα κάτι που το έκανε με τον Λαρεντζάκη. Ντόρσεϊ ήταν φοβερός σε άμυνα και επίθεση και με τον Παπανικολάου γίνεται 44-44. Έπειτα η Εθνική πέρασε μπροστά με δύο εύστοχες βολές του Γιάννη. Τρομερό παιχνίδι με τις δύο ομαδες να είναι πολύ εύστοχες. Η Γερμανία έκλεισε καλύτερα το ημίχρονο αλλά η Εθνική έβγαλε τις τελευταίες άμυνες και με μπάζερ μπίτερ ο Σλούκας πίσως από το κέντρο εκανε το σκορ 57-61.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η Γερμανία μπήκε δυνατά αλλά η Εθνική δεν απάντησε στον ίδιο ρυθμό. Χωρίς σκορ για παραπάνω απο τρία λεπτά και σκορ μόνο από βολές. Η Εθνική ήταν σαν να μην κατέβηκε στο τρίτο δεκάλεπτο και δεν ήταν ενεργή ούτε σε άμυνα αλλά ουύτε σε επίθεση. Η Γερμανία πήρε προβάδισμα με 77-62. Δεν υπήρχε τίποτα για την Εθνική και δέχεται και μπάζερ μπίτερ και πήγε 83-71. Η Εθνική δεν μπορούσε να αμυνθεί αλλά ούτε να επιτεθεί απέναντι στην φοβερή εύστοχη Γερμανία. Τελικά η Γερμανία δεν έχασε λεπτό την συγκέντρωσή της και νίκησε την Ελλάδα με 107-96.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram