Νέα παράπονα από τον Εργκίν Αταμάν, μετά την άφιξη της εθνικής ομάδας της Τουρκίας στο Βερολίνο.

Η εθνική ομάδα της Τουρκίας άφησε πίσω της την… επεισοδιακή της παραμονή στη Γεωργία για την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ και βρίσκεται στο Βερολίνο για τα νοκ άουτ, ωστόσο τα προβλήματα φαίνεται πως δεν σταματούν.

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε ξανά την ενόχλησή του για την οργάνωση και το πρόγραμμα, λέγοντας πως «διαφωνώ με πολλά πράγματα. Διαφωνώ που ταξιδέψαμε για πέντε ώρες από τη Γεωργία και περάσαμε δύο ώρες περιμένοντας τις αποσκευές μας, επειδή πετούσαμε από αεροδρόμιο εκτός της ζώνης Σένγκεν.

Φτάσαμε στις 18:00 και χάσαμε την προγραμματισμένη προπόνηση. Και αύριο στις 12:00 (σ.σ. 13:00 ώρα Ελλάδας) θα παίξουμε στο νοκ άουτ, πρέπει να είμαστε στο γήπεδο από τις 10:30. Τι σόι Ευρωμπάσκετ είναι αυτό; Δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι γι’ αυτό;

Ας μας έδιναν μία μέρα ακόμα. Ας διεξάγονταν δύο ματς τη μέρα. Ίσως είναι έτσι και για τη Γαλλία, δεν είναι εύκολο να παίζεις το πρωί. Αλλά οι Γάλλοι έπαιζαν στη Γερμανία, μια πτήση 40 λεπτών. Είναι πιο άνετοι.

Αν παίζαμε το απόγευμα, Τούρκοι απ’ όλη τη Γερμανία θα έρχονταν, αγαπούν την εθνική.

Η ποιότητα στον 2ο όμιλο ήταν καλύτερη. Όχι μονάχα των παικτών, αλλά και της γενικής ατμόσφαιρας. Όλα τα μας γίνονταν σε γεμάτα γήπεδα. Αναρωτιόμουν, γιατί παίζουμε στην Τιφλίδα; Με εξαίρεση τα ματς της Γεωργίας, παίζαμε για 50 και 60 ανθρώπους».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram