Προμηθέας: Τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Ο Προμηθέας έκανε γνωστό τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο 17/9 στο «Δημήτριος Τόφαλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών:

«Διάλεξε τη θέση σου στο «Δημ. Τόφαλος» και πάρε το εισιτήριο διαρκείας σου για τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα Πάτρας τη φετινή χρονιά 2022-23.

Επωφελήσου των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, κλείσε τη μόνιμη θέση σου στο «Δ. Τόφαλος» και γίνε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας και έλα να γράψουμε ΜΑΖΙ ιστορία!

Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), 7DAYS ΕuroCup (κανονική περίοδος, όπου με το νέο format θα γίνουν 9 αγώνες κατ’ ελάχιστον στη φάση των ομίλων καθώς και σε περίπτωση πρόκρισης τους αγώνες των επόμενων φάσεων) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του.

Πάρε, λοιπόν, θέση στο πλευρό του Προμηθέα και έλα να οδηγήσουμε μαζί την ομάδα μας σε νέες μεγάλες επιτυχίες»!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Για την αγορά των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η δήλωση του ΑΜΚΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας:

  • http://www.ticketmaster.gr
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 1981535 (Καθημερινές 10:00-21:00, Σαββατοκύριακο 17:00-21:00)
  • Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4,Καστελλόκαμπος – Καθημερινές 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-14:00)

Με μετρητά:

  • Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος – Καθημερινές 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-14:00)

Απάντηση