Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Σερβίας απέναντι στο Ισραήλ μερικά εικοσιτετράωρα πριν, και εκτός απροόπτου θα χάσει το υπόλοιπο του Ευρωμπάσκετ.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για την μεγάλη αυτή απουσία για την ομάδα του, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει προς το παρόν timetable για την επιστροφή του «Νέντα» στη δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Σερβίας:

«Ο Νέντοβιτς τραυματίστηκε στην γάμπα, ένα μέρος μέρος του μυός. Θα δούμε πόσο καιρό θα απουσιάσει. Οι γιατροί έχουν πρόγραμμα για την ανάρρωσή του, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ θα παίξει τα πρώτα λεπτά με την Πολωνία. Είναι ευχή και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς να ενταχθεί επίσης στην ομάδα. Θα δούμε στην προπόνηση ποια είναι η κατάσταση. Παίκτες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο Βάνια και ο Νέντοβιτς σημαίνουν πολλά. Χαλάνε κάποια από τα σχέδιά μας με την απουσία τους. Όλα αυτά ήταν προβλέψιμα όταν ξεκινήσαμε τη διαδικασία. Ξέραμε ότι θα είχαμε 12 παίκτες αντί για 14, αν και οι περισσότεροι προπονητές ζήτησαν να αυξηθεί ο αριθμός».

Από

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram