Κλειστό λόγω Ακρόπολις το τμήμα πώλησης διαρκείας του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει κλειστό -λόγω Ακρόπολις- το τμήμα VIP Lounge του ΟΑΚΑ, απ’ όπου διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-2023.

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει κλειστό -εξαιτίας της υπερειδικής διαδρομής του Ράλι Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ- το τμήμα VIP Lounge του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, απ’ όπου διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-23.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως την Πέμπτη 8/9 το VIP Lounge του ΟΑΚΑ, απ’ όπου διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-2023, θα παραμείνει κλειστό λόγω της διεξαγωγής της Υπερειδικής διαδρομής του Ράλλυ Ακρόπολις.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00
ΟΑΚΑ VIP Lounge, είσοδος από Θύρα 12 (άνωθεν θύρας VIP), Altion Arena/OAKA. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00 (Πατήστε ΕΔΩ και δείτε σε 3D τον τρόπο πρόσβασης)
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ».

Απάντηση