Για επίθεση στον Φουρκάν Κορκμάζ στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Γεωργία κάνουν λόγο οι Τούρκοι και απειλούν πως θα αποχωρήσουν από το Eurobasket.

Όχι μονο τρίτο, αλλά και… τέταρτο ημίχρονο είχε η αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Γεωργία.

Το ματς των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε μετά από δύο παρατάσεις με νικητές τους Γεωργιανούς, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τις αποβολές των Αταμάν και Κορκμάζ, καθώς και την ένσταση που κατέθεσαν οι Τούρκοι, για 22 χαμένα δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια αψιμαχίας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το παρασκήνιο συνεχίζεται. Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν κατήγγειλε πως ο Κορκμάζ δέχτηκε επίθεση στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και ζήτησε τα βίντεο από τη FIBA, για να αποδειχτεί.

Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο, απειλεί πως η Τουρκία θα αποσυρθεί από τη διοργάνωση.

«Καλώ την FIBA να φέρει τις κάμερες και να εξετάσει τον χρόνο λεπτό προς λεπτό. Αν δεν το κάνουν θα αποσυρθούμε από την διοργάνωση. Θα παλέψουμε απέναντι στην ‘γεωργιανή αστυνομία. Θα φέρουν τις κάμερες μπροστά μας να δούμε. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Είναι όλο λάθος της FIBA. Υπάρχουν λάθη διαιτησίας στην αναμέτρηση. Δεν μας απασχολεί πως θα το δείτε, δεν γίνεται να πάρετε κάποια πλευρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram