Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Μάριους Γκριγκόνις o Γιώργος Πετρίδης, που αναφέρθηκε και στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο «4», συνδέοντάς την με την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου.

«O Γκριγκόνις έχει ηγετικό ρόλο σε αυτή την Λιθουανία όπως φαίνεται. Έχει πλούσιο ταλέντο και δείχνει καλά χαρακτηριστικά και στο κομμάτι της εκτέλεσης και στην άμυνα. Αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό, προφανώς. Με τον Αγραβάνη, δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχουν βρει τον κατάλληλο για την θέση 4, κοιτάζουν περιπτώσεις από προτάσεις που έχουν γίνει. Έχω την αίσθηση ότι ίσως σχετίζεται με την περίπτωση του Μήτογλου, αλλά είναι λίγο παρακινδυνευμένο, ειδικά αν τιμωρηθεί για πάνω από έξι μήνες. Αν συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός θα πάει σε άλλη λύση, σε πιο ελαφρύ φόργουορντ που να παίζει και στο 3», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η εικόνα της Εθνικής μας στα δύο πρώτα ματς ήταν καλύτερη του αναμενομένου, βάσει των σημαντικών απουσιών που είχε και την χαρακτήρισε πολύ ενθαρρυντική για τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ.

Ενώ ο Πετρίδης ανέφερε ότι ο Παπαγιάννης αισθάνεται καλά, όπως μαθαίνουν στον Παναθηναϊκό, οπότε θα είναι ακόμα πιο «γεμάτη» η Ελλάδα στο «5».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram