Άρχισε η σεζόν για τον Πανιώνιο, καθώς άρχισαν οι προπονήσεις, με τον γενικό αρχηγό, Φάνη Χριστοδούλου να δίνει το «παρών».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Σκληρή δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας

Την πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ στο κλειστό “Ανδρέας Βαρικας” κηρύσσοντας κι επίσημα την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο κ.Παναγιώτης Ηλιάδης ήταν παρών και ζήτησε από τους παίκτες “να δουλέψουν σκληρά ώστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να φτάσει εκεί που του αρμόζει”. Αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του κ.Θοδωρή Μικρόπουλου ο οποίος επισήμανε την απαιτητική σεζόν που έρχεται και υπογράμμισε”ότι με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν”.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Φάνης Χριστοδούλου τόνισε προς τους παίκτες ότι “με την προσπάθεια που θα καταβάλουν η ομάδα θα πετύχει την στόχο της, χωρίς να υπάρχει άγχος ή πίεση. Υγεία και δουλειά”.

Ο GM Χρήστος Μαγγίνας υπογράμμισε ότι “όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα ώστε το οποιοδήποτε προβλημα κι αν παρουσιαστει θα λυθεί άμεσα”

Ο κοουτς, Περικλής Ταυρόπουλος είπε ότι πιστεύει πολύ στους παίκτες και στην επίτευξη του στόχου αλλά τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading